مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج

محمدعلی امانی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی شد

اعضای شورای مرکزی چهاردهمین دوره حزب مؤتلفه اسلامی، محمدعلی امانی را به عنوان دبیرکل جدید حزب انتخاب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه شب گذشته شورای مرکزی جدید حزب موتلفه اسلامی، اعضا پس از بررسی برنامه‌های محمدعلی امانی و حمیدرضا ترقی، نامزد‌های دبیرکلی، محمدعلی امانی را به عنوان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در دوره چهاردهم انتخاب کردند.

با این انتخاب و هدایت بزرگان حزب، مدیریت از نسل اول به نسل دوم حزب منتقل شد.

محمدعلی امانی از خاندان سیاسی مذهبی امانی و فرزند مرحوم حاج سعید امانی معتمد امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای در بازار است که به دلیل حضور عموی شهید خود حاج صادق امانی و نیز مرحوم حاج هاشم امانی و پدر خود، در متن نهضت انقلاب اسلامی رشد یافت و در مبارزات علیه رژیم پهلوی حضور داشت و از همان سال‌ها در کنار بزرگان موتلفه اسلامی قرار گرفت.

وی که در جامعه تعلیمات اسلامی و دیگر مدارس اسلامی تحصیلات خود را پی گرفت، دانش آموخته مدیریت می‌باشد.

امانی از نخستین روز‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بر اساس نظر مسئولان وقت مؤتلفه اسلامی، عضو حزب جمهوری اسلامی شد و پس از تعطیلی آن، فعالیت تشکیلاتی را در موتلفه اسلامی در جایگاه‌های مختلف از جمله عضو شورای مرکزی، دبیر اجرایی، قائم مقام دبیرکل و نایب رئیس هیات داوری دنبال کرد.

مدیریت اجرایی و پشتیبانی تشکیلات اصولگرایان در انتخابات مختلف از دیگر سوابق امانی است.

فعالیت در کنار دیده بان انقلاب شهید حاج سید اسدالله لاجوردی دادستان انقلاب اسلامی مرکز از جمله سوابق محمدعلی امانی در نخستین سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی همچنین در ادامه مسیر پدر خود در ستاد دیه و رسیدگی به امور زندانیان نیازمند و نیز خدمات رسانی در صندوق‌های قرض الحسنه فعالیت دارد و در حال حاضر عضو هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی می‌باشد.

عضویت در هیات منصفه مطبوعات از دیگر مسئولیت‌های محمدعلی امانی است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار